nekoliko riječi o nama

o nama

Kada je počelo
Winners & CO je počeo sa radom 01.06.2010.god.

Kao prvobitna ideja, naša osnovna djelatnost biva registracija motornih vozila i sve vrste osiguranja. Vrlo brzo postajemo prepoznati od renomiranih osiguravajućih kuća, koje su u tom periodu došle na naše tržište. Ozbiljnost i iskustvo partnera i naš poslovni entuzijazam učinili su da postanemo prepoznati od velikog broja klijenata. Dobijanjem licence za zastupanje u osiguranju zaokružili smo prvobitni ciklus poslovanja. Zadovoljan klijent je bio i ostao osnov našeg napretka.

winners-co.me

„Inspiracija je kada dobijete ideju i razvijate je do nekog ishoda, a motivacija je kada vas ideja obuzme i nosi vas tamo gdje treba da idete!“

Dr. Vejn Dajer

Želeći da se razvijamo kao firma, a osluškujući potrebe tržišta, javila se potreba za obavljanje špediterske djelatnosti. Posjedujemo licencu izdatu od strane Uprave carina za obavljanje poslova zastupanja pred carinskim organom. Kompleksan i dinamičan posao kakav špedicija predstavlja zahtijeva ozbiljan pristup klijentu i davanje instrukcija. Olakšali smo poslovanje mnogim klijentima koje zastupamo.

Sve ovo je obilježilo prvu deceniju našeg poslovanja!
Profesionalni razvoj i napredak doveli su do otvaranja i naše administrativne kancelarije-knjigovodstva.
Precizno vođenje evidencije ključna je komponenta uspjeha vašeg poslovanja.

Cilj je da pomognemo svima koji imaju ideju za sopstveni biznis ili žele da unaprijede postojeći. Mi smo naš cilj postigli i nudimo vam komletnu uslugu na jednom mjestu.

Ukoliko prvi put dolazite u Crnu Goru, na pravoj ste adresi!

Saradnja sa nama je u Vašem interesu , jer ćete nama prepustiti brigu o registraciji vozila, dobiti najbolju uslugu na polju finansijskog savjetovanja u osiguranju, organizovaćemo špediciju i transport, a za vašu firmu naše knjigovodstvo je odličan izbor.

Sertifikat

Kliknite ovde da vidite dokaz o sertifikatu

Sa WINNERS & CO – na sigurnom ste!