USLUGA

Osiguranje motornih vozila

Obavezno osiguranje od auto odgovornosti

Prilikom registracije kod nas dobijate AO polisu da je vaše vozilo osigurano na drumu.

Ovo je zakonski obavezno osiguranje i njegova funkcija je da osiguranika zaštiti u slučaju da pričini štetu trećem licu, tako što će troškove koje bi inače platio osiguranik, platiti osiguravajuća kuća.

Uz AO polisu nudimo vam i Osiguranje od auto nezgode, gdje se obezbjeđuje obeštećenje za vozača i putnike u slučaju saobraćajne nezgode.

Auto kasko

Osim obaveznog osiguranja (AO Polisa) kod nas možete dobiti najbolju ponudu za Auto Kasko osiguranje. Kasko polisa pruža potpunu zaštitu u slučaju svake materijalne štete na vašem vozilu u zemlji i inostranstvu, kao i u slučaju nestanka vozila. U konslutaciji sa nama možete zaključiti Osnovno kasko osiguranje i Dopunsko kasko osiguranje.

Zeleni karton

Obavezno osiguranje u inostranstvu, važi do isteka registracije. Obezbjeđuje osiguravajuću zaštitu za eventualne štete koje možete pričiniti trećim licima u saobraćajnoj nezgodi u inostranstvu.

U slučaju saobraćajne nezgode

Dovoljno je da kažete da je vaše vozilo osigurano, pokažete polisu osiguranja i izbjegnete neprijatnosti u takvim slučajevima.

U našoj agenciji dobijate Evropski izvještaj o saobraćajnoj nezgodi, koji popunjavate na licu mjesta ukoliko je na vozilima pričinjena manja materijalna šteta, bez pozivanja policije.

Zahtjev za naknadu štete podnosite osiguravajućoj kući kod koje je osigurano vozilo čiji je vozač odgovoran za nezgodu.

Za sve nedoumice

smo na raspolaganju

Imate neki problem?